2021 telefontok választás

Amikor új telefont kapott, a következő ésszerű lépés a legjobb telefontok felvétele, hogy megvédje kedves technikáját a sérülésektől. Ha Ön a mai egyik legjobb kamerás telefon büszke új tulajdonosa , akkor számos lehetőség kínálkozik a biztonságának megőrzésére, az ultravékony telefon tokoktól kezdve, amelyek lehetővé teszik készüléke tervezésének bemutatását, a masszív, szupervédő kagylókig. szinte bármilyen balesetet képes túlélni.

Mivel nagyon sokféle stílus közül lehet választani, összegyűjtöttük ezt az útmutatót az Ön számára, hogy bemutassuk a jelenleg létező legjobb kamerás telefonok tokjait. Egyesek maximális esésvédelmet nyújtanak a szétzúzott képernyők ellen, mások pedig megóvják a telefont a szennyeződéstől és a kiömlött anyagtól. Lehet, hogy pénztárca stílusú vagy egyértelmű karcsú tokot választana … A döntés az Öné.

A legjobb telefontokok 2021-ben

A különleges védőtokokat, amiket leteszteltünk itt találtuk: https://luxe.digital/lifestyle/technology/best-iphone-cases/ Érdemes náluk körülnézni!

Mindannyian láttuk őket, az összetört üveg kijelzővel ellátott mobiltelefonokat … és valójában elkerülhető, ha megvásárolja a megfelelő védő mobiltelefon tokot. A széttört kijelzők az egyik leggyakoribb baleset, amely egy mobiltelefonra esik. Nagy valószínűséggel ez történik, ha ledobja készülékét, és az egy sarokra kerül, ahol az üvegre kifejtett erő koncentráltabb. Szükség van tehát legalább egy mobiltelefon tokra, amely ütéselnyelő anyagot, például szilikont vagy gumit használ, és a legjobb, ha a sarkokat védő anyagot választja. Ha nem vagy balesetveszélyes és óvatos a mobiltelefonoddal, akkor elegendő lehet egy olyan márka, mint a Peel vékony, nem feltűnő mobiltelefon tokja.

Ennek ellenére a kamerás telefon költségesebb csapása egy repedt lencse – és ennek elkerülésére a legjobb módszer egy keményebb mobiltelefon tok megvásárlása. Érdemes választania az OtterBox Defender sorozatához, ha csak vékony ujjak vagy, vagy ha csak nem hajlandó kockáztatni, ami tartós, réteges kialakítású, hogy megvédje sejtjét telefon horpadásoktól és cseppektől.

Ütésállóság és biztonság

Végül az Ön számára legmegfelelőbb mobiltelefon-tok attól függ, hogy mit akar a mobiltelefonjától: Meg kell kérdeznie magától, hogy stílusosabb vagy biztonságosabb-e? És fontolja meg, hogyan használja. Ha bármilyen időjárási körülmények között tartózkodik, akkor valószínűleg egy vízálló mobiltelefon-kialakítást szeretne választani, amely szintén robusztus.

Az itt található összes mobiltelefon tok kamerás telefonokhoz van optimalizálva, így bármilyen védelmi szintet keres, talál olyan, amely nem akadályozza a nagyszerű fényképek gyors és könnyű készítését. Olvassa el, hogy lássa az Ön számára kiválasztott felállást …