iPhone 13 megjelenés és hátlap tokok

Az Apple közelgő iPhone-ja, amelyet állítólag iPhone 13-nak hívnak majd, várhatóan ősszel kap néhány elegáns frissítést. A várva várt okostelefon a pletykák szerint új dizájnnal, bevágás nélküli kijelzővel, hosszabb akkumulátor-üzemidővel, megnövelt frissítési sebességgel, feljavított kamera specifikációkkal, új színválasztékkal (talán még rágógumi rózsaszínnel is) és még sok mással is rendelkezik majd. Ahogy közeledünk az iPhone 13 lehetséges megjelenési dátumához, a spekulációk az új iPhone-ról továbbra is pezsegnek.

Az iPhone 13 szeptember közepére várhatóan itt lesz.

Egyelőre nincs hivatalos vagy nem hivatalos hír arról, hogy mikorra várható az Apple következő iPhone-ja. Egy áprilisi jelentés szerint az iPhone-ok új chipjeinek gyártása a tervezettnél előrébb jár, így az iPhone 13 megjelenési dátuma visszatolódott az Apple pánik előtti időbeosztásába. Általában bizonyos fokú pontossággal meg tudjuk jósolni, hogy mikorra esedékesek az Apple iPhone-eseményei, és ez alapján extrapolálni tudjuk a megjelenési dátumot.

De 2020-ban más volt a helyzet – nyolc év óta ez volt az első szeptemberi Apple-rendezvény iPhone nélkül – a koronavírus-járvány miatti gyártási késéseknek köszönhetően. Idén azonban Kuo is a szokásos üzletmenetet jósolja az Apple ellátási láncának. Ha ez így van, akkor számíthatunk az iPhone 13 bemutatására egy valamikor szeptemberi eseményen.

iPhone 13 telefontokok és védelem

Úgy hallottuk, hogy az iPhone 13 termékcsalád négy telefont: …