A Vivo X70 Pro renderek frissített kamerákat, MediaTek Dimensity 1200 processzort mutatnak be

Miután néhány hónapig lelkesen használtam a Vivo zászlóshajó X sorozatát személyes telefonként, meglepő volt, hogy az X60 Pro nemzetközi bevezetése után ilyen hamar megtaláltam az állítólagos X70 Pro korai rendereléseit.

De renderek vannak, a @OnLeaks jóvoltából egy 91Mobiles sztorin keresztül, állítólag a telefon Pro verzióját mutatják be ultra-határozott részletességgel, és kiszivárogtatják, hogy mi várható a következő Vivo zászlóshajóból. Megjegyezzük, hogy ez csak a Pro modell, ha a korábbi kiadási sorrendek alapján lehet számítani egy X70, X70 Pro és X70 Pro+ modellre.

Vivo X60 vs X60 Pro vs X60 Pro+: Mi a különbség?

Az első figyelemre méltó dolog az X70 Pro-val kapcsolatban az, hogy, nos, nem sokban különbözik attól a telefontól, aminek állítólag az utódja. A kameraegység azonban egyértelműen egy ponton különbözik: ha jobban megnézzük, négy lencsét láthatunk egy megemelt egységben, a Zeiss márkajelzéssel együtt, ami azt mutatja, hogy a partnerség folytatódik, és egy sokkal nagyobb LED vakusávot az oldalán.

Ennek eredményeképpen a kameraegység ezúttal nagyobb, de a legfontosabb dolog, amit észre kell venni, hogy az egyik lencse nyílás szögletes – a periszkópos zoom tipikus árulkodó jele. Így egy 48 megapixeles főkamerára (mint legutóbb), egy 16 megapixeles nagylátószögűre, egy 8 megapixeles zoomra (ez a periszkóp, gyanítjuk) és egy feltételezett 2 megapixeles felajánlásra (talán egy mélységérzékelő a portré módhoz?) számíthatunk. Várhatóan ugyanaz a fantasztikus gimbal-stabilizálás, ami igazán kiemeli a Vivo-t a konkurenciától.

Vivo X60 Pro felülvizsgálat: Egy új bajnok?

A belsejében állítólag egy másik nagy változás is lesz, amit nem láthatsz: A Vivo állítólag a MediaTek Dimensity 1200 processzorát választja, elhagyva a Qualcomm korábbi használatát (az X60 Pro-ban a Snapdragon 870 platform volt). Gyanítjuk, hogy a MediaTek befolyása az okostelefon-iparban csak tovább fog nőni.

Megvárjuk a további hivatalos megjelenési információkat, hogy lássuk, mennyire pontosak ezek a renderek. De a Vivo X60 Pro sikere miatt izgatottan várjuk, hogy az X70 Pro még jobban felpörgetheti a tárcsát.