Új Motorola érkezik a középkategóriába: Edge 30

A Motorola bejelentette az Edge 30-at, a legújabb középkategóriás telefonját, amely a legvékonyabb 5G-s készülékként viszi a dicsőséget, amely eddig a piacra került.

A legjobb középkategóriás telefonok: A megfizethetőséget és a teljesítményt ötvöző, felülvizsgált és értékelt választások
Ítélve, hogy önmagában a telefon biztosan néz ki elég szép, bár egy kicsit általános a hátoldalról – van egy három kamerás dudor egy ultraszéles lencse és egy 32MP szelfi kamera a telefon elején, hogy kell, hogy az éles szelfik. A pontosabb specifikációt az IndiaToday Tech oldalán találjátok

HDR10 felvételek készítésére is képes, ami a színek kezelésének javulását jelenti, és ezek a felvételek remekül fognak kinézni a kijelzőjén, amely képes a HDR10+ megjelenítésére. Ez egy 6,5 hüvelykes OLED panel 144 Hz-es csúcsfrissítési frekvenciával, bár a Motorola egy változó rendszerrel remélhetőleg kíméli az akkumulátort, hogy alacsonyabb frekvenciát használjon, amikor nincs rá szükség.

A telefon szívében lévő chipset a Snapdragon 778G+, ami egy középkategóriás telefonhoz képest remélhetőleg nagyon tisztességes teljesítményt tesz lehetővé, és a 8 GB RAM és a 128 GB tárhely az alapmodellben (256 GB-ig emelkedik) mindennek szépen és gyorsan kell reagálnia.

A 4020 mAh-s akkumulátornak a Motorola szerint egy második napra nyúló üzemidőt kell biztosítania, bár azt nem tudjuk, hogy pontosan meddig. A gyorstöltés azonban azt jelenti, hogy gyorsan feltöltődhetsz.

A Motorola Edge 30 már megjelent az európai piacon. Ez az Edge 20 utódja és a Motorola legújabb 5G-s telefonja. Az Edge 30-zal a vállalat csúcsminőségű specifikációkat kínál nagyon kedvező áron. A középkategóriás telefon legfontosabb értékesítési pontjai a 144 Hz-es HDR 10+ kijelző, a Dolby Atmos-szal ellátott sztereó hangszórók, a két 50 megapixeles kamera, a Snapdragon 778G SoC, a gyorstöltés támogatása és még sok más. Íme minden, amit a Motorola új telefonjáról tudunk.

Az újonnan bemutatott Motorola Edge 30 egy 144 Hz-es MOLED kijelzővel van felszerelve, amely 6,5 hüvelykes. A panel FHD+ felbontással fut. Ez egy 10 bites panel, amely HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkezik a kiváló minőségű tartalmak megtekintése érdekében. Mi más? A készülék még sztereó hangszórókkal is rendelkezik, amelyek támogatják a Dolby Atmos-t. Az Edge 30 az energiát egy Qualcomm Snapdragon 778G+ chipből meríti. Kívülről Android 12 operációs rendszert futtat. A Motorola nem árulta el, hogy hány Android OS frissítést fog kapni ez a készülék.

A telefon érkezik az EU piacokon € 449,99 vagy £ 379,99, egy nagyon hasonló belépési pont az Edge 20, egy telefon, amely lenyűgözött minket nagyon szilárd felülvizsgálat 2021-ben. Amerikába is megérkezik, egy későbbi időpontban.