Ideje egy új iPhone 12 tokot választani!

Mi mindig úgy gondoljuk, hogy egy védőtok az iPhone-jára tenni jó ötlet, különösen, mivel a javítási árak továbbra is emelkednek. Az iPhone 12 az első nagyobb újratervezés a 2017-es iPhone X óta, ami lehetőséget ad a tokgyártóknak, hogy teljesen új dizájnokkal álljanak elő, és továbbfejlesszék a modelleket, amelyekkel korábban jó tapasztalatokat szereztünk. Nem számít, hogy milyen stílusú tokot részesítesz előnyben, nekünk vannak ajánlásaink, és az új modellek megjelenésekor továbbra is tesztelni fogjuk őket.

Válassz egy megbízható iPhone 12 tokot

Újabb és újabb iPhone szériák jelennek meg és egy tendencia sajnos jól megfigyelhető volt az évek során. Az alkatrészárak, a készülék árával arányosan emelkednek. Akár van biztosítás a késüzlékeden akár nincs, ahhoz, hogy tökéletes külsőben és funkcionaltásában használhasd a telefonod szükséged lesz egy megfelelő iPhone 12 tokra.

Szerencsére már nagyon sok kiegészítő közül lehet választani, és szinte mindenki megtalálja a magának legjobban teetszőt. Érdemes egy piullantást vetni a valóban egyedi iPhone 12 telefontokokra is, amik között megtalálhatjuk a RealCase.hu termékeit is. Ezek a különleges és egyedi iPhone 12 tokok olyan anyagokból készültek, amik valódi prémium érzetet és védelmet nyújtanak a telefonodnak. Újrahasznosított, és lebomló anyagokól vannak, elegáns fából és gyönyörűen ragyogó tengeri kagylóból. Az ütésállóságuk számos teszten teljesített kiválóan így nyugodtan az új telefontokokra bízhatod Apple készüléked védelmét!

Nézzük a Fence Base Grip ütésálló tokot

Miért nagyszerű: Még ha nem is vagyunk nagy rajongói a névnek – mi jobban szerettük a korábbi nevét, a Base Grip-et -, a kedvenc tokunk az iPhone 7 2016-os megjelenése óta. Az iPhone 12-es verzió sem más, hiszen az általunk dicsért elemeket átülteti az új, lapos kialakításba. Ez nem egy feltűnő tok, de megbízható.

A Grip egyetlen darab TPU nevű rugalmas gumi anyagból készült, amely eléggé enged ahhoz, hogy könnyen felhelyezhető legyen a telefonra, de nem annyira, hogy akkor is lehúzódjon, amikor nem akarod, vagy idővel megnyúljon. A hátlap sima, míg a szélei enyhén kavicsos textúrával és ujjbarázdákkal rendelkeznek, amelyek javítják a tapadást. A négy sarok belsejében egy-egy kis légzseb található, amely segíthet elnyelni a leejtések vagy esések okozta ütéseket; az előző, ebbe a tokba öltöztetett iPhone-okat több tucatszor ejtettük le, és soha nem sérült meg a testük. A képernyő egy védőperem közé van süllyesztve, amely cseppvédelmet nyújt, de nem olyan magas, hogy a hüvelykujjad útjába kerüljön, miközben húzogatsz. Nem valószínű, hogy talál ilyen minőségű tokot alacsonyabb áron. Bármilyen olcsóbb, és a legtöbb tokból hiányozni fog néhány – vagy az összes – ilyen kiemelkedő tulajdonság.

Az egyik funkció, amely talán a radar alatt repül, a Smartish egyéni tervezési lehetősége. Az Amazonon választhatja a “titkos menüt”, amely egy maroknyi, a tok hátuljára nyomtatott mintát kínál 10 dolláros felárért. A cég weboldalán feltöltheti saját képeit vagy szövegét egy igazán személyre szabott tokért. A nyomtatás minősége magas, és tartós. A MagSafe tartozékok nem ragadnak megbízhatóan a tok hátuljára, és a tartozékok, például a PopSockets ragasztója sem mindig tapad jól. De a MagSafe Chargerrel vagy bármely más Qi töltővel tölthet rajta keresztül.

Vékony iPhone 12 szilikon védőtok

Az Apple iPhone 12 | 12 Pro szilikon tok MagSafe-vel belülről puha anyaggal van bélelve, kívülről pedig egy sima szilikonfelület borítja a telefon hátulját és széleit, beleértve az alsó peremet is. Ahelyett, hogy egyetlen hosszú nyílás lenne a hangszóró, a mikrofon és a Lightning-port számára, mint a régebbi generációs telefonok tokjainál, ez a tok külön kivágásokkal rendelkezik. Az összes gombot kielégítő kattanással lehet megnyomni, amit egyáltalán nem tompít a felettük lévő szilikon, és még ha rövidek is a körmei vagy az ujjbegyei, a gyűrű/csend kapcsoló megpörgetése könnyű lesz. Ez a tok az elsők között támogatja a MagSafe-ot, az iPhone 12 egyik teljesen új funkcióját.

A tok belsejében található mágneses gyűrű lehetővé teszi, hogy a hátlapra pattintsd a tartozékokat, köztük az Apple MagSafe töltőjét és a MagSafe-vel ellátott iPhone Leather Wallet-tárcát. Ha egy olcsóbb MagSafe tokot szeretnél, vagy nem szereted a szilikon textúrát, fontold meg a Spigen Mag Armor-t. Ez egy jó (ha nem is izgalmas) alap tok, és a MagSafe funkciói ugyanolyan jól működnek, mint az Apple-é.

Gyári bőr telefontok iPhone 12 készülékre

Miért nagyszerű? Az Apple 2013 óta árulja a Leather Case egy változatát, amely az iPhone 5S mellett jelent meg. Ennyi idő alatt senki sem jutott közelebb ahhoz, hogy valami jobbat készítsen. Az iPhone 12 | 12 Pro Leather Case with MagSafe a legújabb a sorban, és továbbra is tartja a “legjobb bőr tok” címet. Az anyagok elsőrangúak, a védelem olyan teljes körű, amilyet ez a stílus kínál, a színválaszték pedig nagyszerű. Az iPhone 12 modellek MagSafe bevezetésével pedig az idei változat is MagSafe-t tartalmaz. A MagSafe tartozékok (jelenleg korlátozott) kínálatának bármelyikét használhatod anélkül, hogy le kellene vetkőznöd a telefonodat. Igazából semmi mást nem várhatunk ésszerűen egy bőrtoktól.

A mindhárom iPhone 12 méretben kapható Leather Case egy vékony, egy darabból álló védőtok. Kívülről teljesen bőrből készült, szemben néhány olyan tokkal, amely egyszerűen egy műanyag vagy gumiborítású tokba helyezett bőrpanelből áll. Az anyag prémium érzést kelt, és tapadást biztosít. Néhány korábbi változattól eltérően a telefon hátulját és oldalait is körbeöleli, beleértve az alsó peremet is, amit fontos előrelépésnek tartunk.

A Leather Case alumínium gombborítással rendelkezik, így az alatta lévő gombok kielégítő tapintásúak. A hátsó kamerasor körül műanyag gyűrű található, amely az iPhone 12 Pro Max változatnál kissé megemelkedett. El vagyunk ragadtatva az idei színválasztéktól, különösen a narancssárga-sárga California poppy-tól.